Onze aanpak

Onze jarenlange winstmanagement ervaring bij grote internationale bedrijven en MKB-bedrijven heeft geleid tot onze 2 winstmanagement modellen.
Wij hebben een model ontwikkelt voor de MKB-branche in zijn geheel en daarnaast een model voor de Horeca branche in het bijzonder.

Elk model bestaat uit diverse vakgebieden die maximale winst voor MKB- en horecabedrijven garanderen. Om tot maximale winst te komen is het nodig om uw bedrijf periodiek grondig onder de loep te nemen op deze vakgebieden.

Met een uitgebreide vragenlijst over uw bedrijf stellen wij een klantspecifiek rapport samen waarbij u gelijk inzicht krijgt waar u staat met uw bedrijf op het gebied van winstmanagement.
Dit rapport geeft u handvatten, tips en gemakkelijke hulpmiddelen (toolkits) om de winst van uw bedrijf te maximaliseren.
De vaak taaie en ingewikkelde theorie hebben wij, voor u, op een actiegerichte manier vertaald naar uw dagelijkse praktijk.

Uiteindelijk is uw bedrijf, met de uitkomsten uit ons rapport, in staat om zowel intern als extern voor de komende jaren maximale winst uit uw business te halen.

Voor u als ondernemer is het van groot belang dat u uw geld goed besteed en dat uw gegevens met de juiste zorgvuldigheid worden behandeld. Daarom werken De Margemakers met twee garanties:

Binnen één jaar uw investering niet terugverdiend?
Wij betalen u uw investering terug.

 

Al uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de producten en diensten welke wij u aanbieden.

Meer weten? Druk hieronder op de button van uw branche!